Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (5.91 secunde)
Conducerea Balkan Petroleum (BkP) a cerut Tribunalului Bacau sa aprobe cererea de reorganizare judiciara si faliment pentru Carom. ... Astfel, reprezentantii Carom au depus la Tribunalul Bacau o cerere in acest sens si acum asteapta raspunsul.
Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Agentiile si Serviciile de Inteligenta si Aparare din tarile foste comuniste (din Europa si Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiatiile electromagnetice de radiofrecventa si microunde in care se arata ca frecventele de tipul microundelor folosite in telefonia mobila GSM produc o multime de probleme de sanatate in urmatoarele domenii:
Sute de miliarde de lei din fondurile europene au fost irosite pe sistemele de alimentare cu apa din judetul Dolj. ... Daca despre sisteme de canalizare la sate nici nu poate fi vorba deocamdata, proiecte pentru realizarea alimentarii cu apa a comunelor din Dolj sunt destule.
O generatie merge la inchisoare, lasand praf si pulbere in urma - Iese ceva din treaba asta?, il intreba ministrul de Interne Cristian David pe fostul sau sef de cabinet, in timp ce puneau la cale un trafic de influenta in vederea retrocedarii unor terenuri din muncipiul Buzau.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Merge Basescu sau lucreaza din umbra? ... Mai interesant decat miscarile din interiorul PDL - previzibile si plictisitoare - arata, parca, cele din afara lui. Mai aruncati o privire pe lista completa a candidatilor la functiile de conducere din PDL publicata de HotNews.ro.
Prima încercare a municipalitatii din Banie de a epura piata drumarilor abonati la vistieria publica a esuat.
162-164 din Capitala). ... Mafia este nu doar cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania, ci si unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, trupa inroland o adevarata armata” de fani in spatiul online:
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Costurile sunt mai mici daca se apeleaza la aparatele din reteaua bancii emitente.
Dupa ce a incercat sa introduca o lege prin care scutea de datorii mai multe intreprinderi de stat, considerate "gauri negre" ale economiei, acum se doreste favorizarea unui singur agent economic din domeniul comunicatiilor.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. ... Eugen Trandafir, incendiile din 6 aprilie din Valea Pomilor, Nusfalau si Zauan au provocat perturbari serioase in retelele telefonice din aceste zone.
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Aflati motivele din GdS. ... Daca, in septembrie 2010, Fiscul doljean rambursase 1,5 milioane de lei din TVA, in luna septembrie a acestui an au fost restituiti 3,33 milioane de lei, potrivit directorului adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Mihai Antonescu.
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
Pierderile operationale în cel de-al treilea trimestru s-au mentinut, comparativ cu acelasi interval din 2006, la 8,8 milioane de euro.
Am ajuns sa gandesc articolele din punct de vedere SEO. ... Vreau oricum sa testez, din cand in cand, sa iau pulsul modificarilor facute de Google. Ideea este ca, oricum, aceste articole optimizate SEO au un sens si din punctul de vedere al logicii.
Nu va place Catedrala, dar v-ar fi placut o biblioteca, asa ca aia din Finlanda, construita cu ocazia centenarului lor.
google-analytics.com